I.v.m. nieuwe regelwetgeving brengen wij u graag op hoogte van de producten die wij verwerken in onze keuken ter bereiding van diverse maaltijden en buffetten.Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. Op onderstaande afbeelding vindt u alle allergenen die mogelijk in ons assortiment zijn verwerkt.


Deze wet verplicht cateraars/horecaondernemers om gasten mondeling te informeren over de allergenen in de gerechten die zij verkopen. Omdat het onmogelijk is om bij aflevering van onze gerechten nog in te spelen op allergenen vragen wij u dringend om van te voren met ons contact op te nemen om na te gaan of er een allergeen in uw gerecht verwerkt is. Misschien is het niet mogelijk om een bepaald gerecht te serveren maar er zijn meestal wel alternatieven om te serveren. Uw allergie is onze uitdaging !! Heeft u een allergie meldt het ons !! Deze veertien allergenen proberen wij voor u zoveel mogelijk in kaart te brengen