Hieronder volgt een lijst van soepen, salades, koude gerechten, warme gerechten en nagerechten voor het maken van een buffet of ter aanvulling van een buffet. (in overleg is alles mogelijk)

Salades
Huzarensalade
Rundvleessalade
Kartoffelsalade
Tonijnsalade
Zalmsalade
Pastasalade
Soepen
Groentesoep
Tomatensoep
Champignonsoep
Aspergesoep
Mosterdsoep
Goulashsoep

Vleesgerechten  
 
Schnitzel
Schnitzel met spek,ui,paprika en champignons
Varkenssaté in satésaus
Kipsaté in satésaus
Kipfilet in piri piri saus
Kipfilet in romige kerriesaus
Kipfilet in champignonsaus
Drumsticks
Hamburgers
Gehaktballetjes in zigeunersaus
Beenham in honing-mosterdsaus
Varkenshaas in champignonroomsaus
Ossenhaas in stroganoffsaus
Rollade in peperroomsaus
Braadworst
Spare ribs zoet
Hongaarse goulash
Gehaktbal

Oosterse gerechten
Nasi
Bami
Mihoen
Witte rijst  
Sajoer Boontjes (met kokos en peper)  
Kipsaté in satésaus  
Varkenssaté in satésaus  
Oosterse Curry  
Vietnamese loempias  
Italiaanse gerechten
 
Spaghetti ragu bolognese
Penne Carbonara
Tagliatella in roomsaus met varkensreepjes en kastanjechampignons

Aardappelgerechten
Gekookte aardappelen
Gebakken aardappelen
Gebakken aardappelen met spek en ui
Gebakken krieltjes
Aardappelgratin (verschillende smaken)
Duchesse aardappelen
Gekruide aardappelpartjes
Toscaanse aardappelpartjes
Groenten
 
Bloemkool
Sperziebonen
Wortels
Rode kool
Wortels/doperwten
Spruitjes met spek
Boerengroenten
Groentemix van broccoli,bloemkool en wortel

Desserts
 
Ijs met slagroom ( vele smaken mogelijk)
Tiramisu
Appeltaart
Chocoladetaart
Vanille-kruimeltaart
Kersen-Puddingtaart
Dame Blanche
Vruchtencocktail met slagroom