Hieronder volgt een lijst van soepen, salades, koude gerechten, warme gerechten en nagerechten voor het maken van een buffet of ter aanvulling van een buffet. (in overleg is alles mogelijk)

Salades Soepen
Huzarensalade Groentesoep
Rundvleessalade Tomatensoep
Kartoffelsalade Champignonsoep
Tonijnsalade Aspergesoep
Zalmsalade Mosterdsoep
Pastasalade Goulashsoep

Vleesgerechten  
 
Schnitzel Gehaktballetjes in zigeunersaus
Schnitzel met spek,ui,paprika en champignons Beenham in honing-mosterdsaus
Varkenssaté in satésaus Varkenshaas in champignonroomsaus
Kipsaté in satésaus Ossenhaas in stroganoffsaus
Kipfilet in piri piri saus Rollade in peperroomsaus
Kipfilet in romige kerriesaus Braadworst
Kipfilet in champignonsaus Spare ribs zoet
Drumsticks Hongaarse goulash
Hamburgers Gehaktbal

Oosterse gerechten Italiaanse gerechten
 
Nasi Spaghetti ragu bolognese
Bami Penne Carbonara
Mihoen Tagliatella in roomsaus met varkensreepjes en kastanjechampignons
Witte rijst  
Sajoer Boontjes (met kokos en peper)  
Kipsaté in satésaus  
Varkenssaté in satésaus  
Oosterse Curry  
Vietnamese loempias  

Aardappelgerechten Groenten
 
Gekookte aardappelen Bloemkool
Gebakken aardappelen Sperziebonen
Gebakken aardappelen met spek en ui Wortels
Gebakken krieltjes Rode kool
Aardappelgratin (verschillende smaken) Wortels/doperwten
Duchesse aardappelen Spruitjes met spek
Gekruide aardappelpartjes Boerengroenten
Toscaanse aardappelpartjes Groentemix van broccoli,bloemkool en wortel

Desserts
 
Ijs met slagroom ( vele smaken mogelijk)
Tiramisu
Appeltaart
Chocoladetaart
Vanille-kruimeltaart
Kersen-Puddingtaart
Dame Blanche
Vruchtencocktail met slagroom